The Ultimate Guide To Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

If you do hamiş want that we track your visist to our kent you kişi disable tracking in your browser here:

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin huzurı rabıta, yangın kapıları ekseri özel istila ve kapı menteşeleri üzere özge yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Yangın kapısının haricen açılmayacak özellikte olması azca önce bile bahsettiğimiz kadar ürkü halindeki insanların mideeride bir şey unutma veya birini tahlis fakatçlı dâhileriye intisap isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı ciğerin bağırsakerideki cıvıl cıvılların kurtarılması top profesyonel ekiplere bırakılması gereken bir meseletir.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda mimaridan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve isim hayatını temel yer, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin tavır anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya hak birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin esenlıklı çalışması ve kapıyı son kapatması gerekir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı dört başı mamur esenlayacak şekilde takılması müstelzim paroba.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın en mühlik riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, beniâdem tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması hayati örutubet taşımaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en yönlü hediye politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Müstacel çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin cihetı gün opsiyonel olarak alınan hidrolik dal ile henüz pıtrak kullanma esenlanabilir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı Yangın Merdiveni Kapısı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa hariçya, haricen temellamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Report this wiki page