Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine iyi bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Binalarda mevcut yangın bapları ve ana bapların cihetı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın derunindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Türkiye’de mevzii yönetmeliklere bakılırsa hangi binalarda yangın kapısı içmek zorunludur bakacak olursak;

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi kötüı değişmez ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli kucak oluşturur.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Bapsı temel amacı insanoğluın zarar gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Test sonucunda eğer kapı istenilen sürede dayanıklılık ve bütadlı sanlık esenlarsa sınav onay raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa dışarıya, haricen başlamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme Yangın Merdiveni Kapısı ekiplerinin yetişmesini ve kişi-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Bir vesair şpeş ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir etki olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan lüks olmaması gerekir.

Kapılarımızda aksesuar olarak ölçünlü panik bar, duman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine nazaran kilitli posta, ve maksut renk uygulanmaktadır.

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış çıkmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 ölçünlüı, EN ve CE standartları baz tuzakınabilir bunun dışında büyüklükçe gösterilen yönetmeliklere yarar olmalıdır.

Veriler kapıların belirli derecelere derece dayanabildiğini gösterse de bunların hacısı hocası uygulama içinde kaydedildiği kucakin Yangın Kapısı sadık hayatta aynı hatimeları vermeyebilir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page